Kedves Olvasók!
Mindenkinek boldog Húsvéti Ünnepet kívánunk!
Pár tanácsot adnánk a családosoknak, akik sütéssel-főzéssel, dekorációval és egyéb érdekességekkel foglalják el magukat.
1. Ne vegyél ideiglenes kiscsirkét és nyulat a lakásodba, hogy aztán a jövő héten megszabadulj tőle. Nincs túl sok értelme, az állatokkal pedig nem illik így bánni.
2. A főzéshez szerezz hazai alapanyagokat! A piacon kapható bőven tojás, hagyma, sonka, torma, retek, stb. Legalább ünnepnapokon legyen rendes étel az asztalon.
3. Ha már ünnepnap, akkor munkaszüneti nap is van. Amíg nem jön be a lehűlés és a vihar, nézz körül odakinn, napozz és kirándulj!
4. Böjtölőknek nem ajánlatos túl gyorsan rákapni a zsíros ételre és a szeszes italra...
5. Ha még nem tudnád, hogy kell főtt tojást gyorsan pucolni, kín és szenvedés nélkül, akkor ezt nézd meg:
6. A piros tojást fessétek hagymás főzéssel, így ehető marad ami belül van!